Wednesday, December 21, 2011

Pre wedding

hai selamat bertemu. entry kali ni aku nak jiwang n mlompat ke masa depan sket, iaitu kawen. sebut pasal kawen mesti sume suke. konfirm. sape budak JB, aku pretty sure subjek munakahat korang mesti dapat A. alasan, suke subjek tu sbb ade topik tunang la, nikah la, kawen la, sgale bende ade. ok. korang memang miang. Hahaha. hello tapi tajuk nye kali ni, bukan munakahat tp Pre wedding.

ok. aku nk tunjuk pic pre wedding zahiril adzim n shera ayob (skarang deorang da kawen) yg bg aku sweet gile babis nie, n aku da rase n naluri da kuat nk buat camnie jgk utk pre wedding aku. *berangan. Serious shit smart n lawo gile tapir. *Lawo ke tapir? Ok abaikan. Aku tak kire aku nk camnie jgk. Haha. tp nak dekat nk kawen nt baru bole plan betul2. skang berangan jek la oi kak limahhh oi. Ayuh sama-sama kite tengok sambil berangan skarang. ok lepas tgk pejam mata sume. Haaaa korang pejam mata korang pikir mlm petama korang kan? babun betul korang. dah dah tengok nie.






Haaa setelah melihat nya apakah perasaan? cantik kan? memang gile meroyan gile tapir sape kate tak cantik. sweet cam tebu kot shoot pic pre wedding kt tepi tasik. ok. aku pun nak jgk. tasik mane sesame la kite nantikan ok.

kalian pulak camne? marila share kalo rase nak jgk ber pre wedding nie? nk tema camne? apaaaaa? korang nk tema Cinderelaaaa? Ok korang jgn nk berangan. Kbye

Hehe :))

2 comments:

pujah_rima90 said...

argh!!! abg daim ku...

A.D.E.L.L said...

abg daim awk tu da kawen da pujaaa. da ade bini daaa. ape awk dapat? cari abg lain tuuu pegii ! Hahaha :))