Wednesday, September 30, 2009

Tajuk: Cinta Yang Mengarot!

aku rungsing !! sebb pempuan aku jd bingung!

Arghhh.. tensen betol la syal ! dah lame pempuan ni tak kontek , tetibe datang n muncul kembali.. aku bingung tahap kambeng da , kambeng pon xde bingung thap camni gara seorang pempuan nihh suke n nak kapel ngan aku even kami xpenah jumpe. start dr sent wrong sms jerk , n bekenalan n kenal2 by sms . pstuh die tepikat kt aku n nk sgt2 kat aku.motip? aku jd rungsing n tak tentu hala , hari2 sms n kol smpi nanges2 mgharap cinta aku. ape aku nak buat? sdgkan byk kali aku pesn kt dier yg kite takleh kapel , dahla tak penah jumpe , tak penah tgk muke satu same laen n takkenal bekground tetibe nk sgt kt aku smpi nanges2 tanak lepaskan aku . pulak sanggup tunggu aku smpi habes sekolah. adeii.. beribu kali ckp kt dier , habeskan belaja n pelukan masaa..dier still kol n nanges2 tanak lepaskan aku , sampai aku jadi meluat n malas nak layan. adeii.. tok jage pasaan dier , aku ckp yg aku lom besedia nk kapel n takde hati da kt gurl ! (stetment maut uollz!)
tp betol jujo dr hati aku , lom tebukak lagik aku nk bekapel n aku mudah bosan n jemu dengan gurl walo mulenye aku beria-ria dptkannya ,last2 aku cepat bosan!
jahat kan aku!huhu..
pempuan ni maseh menghantui dalam palotak aku.. ape aku harus buat??
uarghhhhh...uwaaaaa....

2 comments:

puteri kartikah said...

yunk...single sudey...cam aku..hahaha

A.D.E.L.L said...

tu r..aku rase tu lagi baek kot..hoho..uwaaaa..aku kapel ngan kaw jerkla beb.hoho!!